Accountant die ervoor gaat!

 

Wil jij werken voor de meest vooraanstaande merken en ketens?
Ga ook jij als Accountant hiervoor? Dan maken we graag kennis met jou!

Over Scope

Scope is hét datagedreven servicebedrijf dat dagelijks overzicht en inzicht levert voor besluitneming en rendementsverbetering, van strategie tot uitvoering. Het is Scope’s core business om data te verzamelen, te verwerken, te combineren en te rapporteren. Hiervoor stelt Scope haar platform ‘Scope Insights’ beschikbaar. Dit complementeert Scope met insourcing van geautomatiseerde processen en praktische adviezen op het gebied van accountancy en HR-operations. We focussen ons op (ook internationale) horeca- en retailketens met meerdere vestigingen, zowel eigen franchise.

Over jou

Je hebt relevante werkervaring als accountant, met het begeleiden en adviseren van klanten in de breedste zin van het woord. Je hebt affiniteit met geautomatiseerde processen en ambitie om een relevante rol te spelen in ons team. Doordat je scherp observeert en goed kunt plannen, ben je de meeste problemen vóór. Wanneer er toch iets niet goed dreigt te gaan, grijp je effectief in. Verantwoordelijkheid nemen, begeleiden van (ook internationale) ketens, individuele klanten en medewerkers; toegevoegde waarde voor klanten leveren zit in je DNA. Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied en bent bereid om additionele opleidingen te volgen om je kennis vaardigheden te vergroten.

Over wat je gaat doen

Als accountant word je eindverantwoordelijk voor het samenstelproces en begeleid je externe controles. Ook voer je in je rol als relatiebeheerder de regie over onze performance bij een aantal van onze ketens waardoor je een toonaangevende bijdrage levert aan hun verdere groei. Het in dialoog met hen expliciteren van hun verwachtingen en het met het Scope-team georganiseerd krijgen van onze bijdragen, inclusief die van jou, is hetgeen je werk als inhoudelijke professional met advieskwaliteiten extra interessant maakt.
Bijdragen aan de verdere groei van Scope en het overdragen van je kennis en ervaring is waar je aan toe bent. Hiertoe kun je jouw visie en gedachten uitmuntend onderbouwen naar collega’s en klanten en word je een zeer gewaardeerde teamspeler van ons team.

Over dat wat je meebrengt

Je hebt aantoonbaar relevante werkervaring als accountant. Je kunt je ambities om door te groeien goed onderbouwen, net zoals je technische en vakinhoudelijke vaardigheden. Je kunt heel goed zelfstandig werken, altijd in samenwerking met anderen.
Je straalt energie uit, nodigt in die zin ook uit tot samenwerken en toont je communicatief (v)aardig in woord en geschrift, dus ook voor het afstemmen van verwachtingen.
Bij onze kernwaarden: betrokken, resultaatgericht en vernieuwend, heb je meteen een eigen interpretatie die je kunt omzetten in jouw attitude en gedrag.
Kennis van en ervaring in de horeca- en retailbranche is een pré.

Over onze herkenning van jouw bijdragen

  • We realiseren onze groei met tevreden klanten en collega’s
  • Onze klanten zijn en blijven heel blij van jouw begeleiding en advisering
  • Onze formule ontwikkelt zich gestaag dóór, ook door jouw bijdrage
  • Je doet nietsvermoedend je bestellingen bij onze (inter)nationaal bekende klanten.

Over wat we jou bieden

  • Onderdeel zijn van ons snelgroeiende datagedreven servicebedrijf met state-of-the-art technologie
  • Een jong team met gretige professionals
  • Ontzettend veel doorgroeimogelijkheden
  • Een marktconform salaris en moderne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling
  • Een individuele prestatietoeslag
  • Flexibele arbeidstijden met thuiswerkfaciliteiten

Over wat je nu gaat doen

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Jacobs op 023-5615242 of 06-15329262 of p.jacobs@scope-advies.nl.

Je gaat natuurlijk je sollicitatiebrief met CV sturen aan Brenda van Ruitenbeek (HR), b.vanruitenbeek@scope-advies.nl en van ons heel snel een betrokken, resultaatgericht en vernieuwend antwoord ontvangen.