Scope Audit

Scope Audit heeft twee specialismen: internationale groepsaudits en audits van franchisenemers. Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële markten om wettelijke controles uit te voeren. Daarnaast zijn wij als corporate finance adviseurs betrokken bij internationale fusie en overnames, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van due diligence en waarderingen.

Daarnaast zijn wij actief als forensische accountant, waarbij onderzoek wordt gedaan bij vermeende fraude, corruptie of ander misbruik van vertrouwen. Als adviseur van onze klanten helpen wij bij het realiseren van internationalisatie strategieën. Tot slot helpen wij onze internationale klanten bij het verbeteren van de winstgevendheid.

Specialist internationale groepsaudits

Groepsaudits zijn een grote uitdaging voor accountantsorganisaties en hun klanten. Voor deze uitdaging is maar één oplossing: werken met accountants die zich alleen hierop richten, dat is wat Scope Audit doet.

Scope Audit is specialist op het gebied van internationale groepsaudits voor holdingstructuren en andere vormen van samenwerking die in Nederland zijn gevestigd. Dit zijn ook internationale samenwerkingen en speciale entiteiten voor internationale royalty’s en licenties.

Specialist voor Franchisenemers

Franchisenemers kunnen steunen op de managemenrapportages van Scope Insights en dat kan positieve consequenties hebben voor de audit. Als gespecialiseerde auditor voor franchisenemers kunnen we dit voordeel gebruiken voor een effectief audit proces.

Wij geloven dat franchisenemers bij uitstek geschikt zijn voor een specialisatie in audit. Onder onze klanten bevinden zich Hema, McDonald’s en andere franchisenemers.

Voordelen van Scope Audit

  • Wij zijn een specialist op het gebied van internationale groepsaudits en audits van franchiseketens.
  • Wij zijn hoogwaardig geautomatiseerd.
  • Scope Audit heeft een auditvergunning van de Autoriteit Financiële Markten voor het verrichten van wettelijke controles.
  • Wij communiceren zorgvuldig; zowel intern als met onze klanten. We zien het belang van persoonlijke bijeenkomsten.
  • Als gespecialiseerde auditor zijn we niet lokaal gebonden, maar zijn we gewend om te reizen naar onze klanten.
  • Naast wettelijke controles kunt u bij ons terecht voor vrijwillige controles, controles voor subsidies, controleverklaringen bij fusies etc.

Scope Audit is daarmee dé specialist en adviseur op het gebied van audits van franchiseketens en internationale groepsmaatschappijen.

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.