Management

Het management van Scope Services wordt gevormd door Marcel Lemmers en Peter Jacobs.

Marcel Lemmers
Marcel heeft als ondernemer en als accountant jarenlange expertise op het gebied van het begeleiden van ondernemingen en ondernemers. Daarbij brengt hij zijn eigen ervaringen bij Scope Services in de praktijk. Denk daarbij aan het bepalen en implementeren van strategie, bepalen van risico’s, waarderen van MKB- en franchiseondernemingen, begeleiden van bedrijfsoverdrachten en het verstrekken van fiscaal advies.

Hij hecht veel waarde aan samenwerking en denkt oplossingsgericht. Zo heeft hij met klanten van Scope enkele mooie oplossingen kunnen realiseren. Marcel kan helpen met het bepalen van strategie, groei en financiering van de onderneming, automatisering van het administratieve proces, investeringsvraagstukken, juridische structuur en belastingbesparing.

Specialisme
Accountancy, Fiscaal, Strategie, Salarisadministratie, HRM-advies, Franchise, Benchmarking, Financiële planning.

Peter Jacobs
Peter is fiscaal jurist met een focus op snelgroeiende ondernemingen. Hij is specialist op het gebied van het opzetten en optimaliseren van juridische en fiscale structuren, fusies en overnames en de begeleiding van innovatieve en duurzame ondernemingen.

Tot zijn cliëntenportefeuille behoren zakelijke dienstverleners, bouw- en vastgoedondernemingen, franchise-ondernemingen, goede doelen, (vermogende) particulieren, banken en bedrijven die zich actief bezighouden met (duurzame) innovatie.

Specialisme
Fiscaal, Financiële planning, Strategie, Structurering, Salarisadministratie.

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met ons