Scope Workforce Planner

Klanten laten Excelleren door personeelsplanning

Klanten laten Excelleren door personeelsplanning

Scope Services, een datagedreven advieskantoor dat is gespecialiseerd in het verstrekken van inzicht en overzicht voor de retail-, horeca- en hotelbranche, heeft op 27 maart 2023 de lancering aangekondigd van een nieuw product onder de naam Scope Workforce Planner. Dit product helpt bedrijven hun personeelsplanning efficiënt en effectief te beheren. Scope Workforce Planner is een cloud-based platform voor personeelsplanning, dat:

  • Supermarkten, retail-, horeca- en hotelbedrijven, maar ook bedrijven in de zorg in staat stelt om optimale dienstroosters te maken en te beheren. De planner houdt hierbij rekening met factoren als vereiste vaardigheden, beschikbaarheid van personeel, kosten, klantbehoeften en medewerkerstevredenheid. Op die manier heeft het bedrijf goed inzicht en overzicht om de juiste beslissingen te nemen en zijn rendement te verhogen.
  • Werknemers mobiele toegang biedt tot hun gegevens en roosters, waardoor ze diensten kunnen ruilen, verlof kunnen aanvragen en meer.

“We zijn trots dat Scope Workforce Planner nu deel uitmaakt van ons aanbod aan producten en diensten,” aldus Marcel Lemmers, directeur van Scope Services. “Op basis van onze jarenlange ervaring weten we dat het beheren van een personeelsbestand een uitdagende taak is en essentieel is voor het succes van elk bedrijf.

Dankzij onze Scope Workforce Planner kunnen onze klanten deze taak op een geautomatiseerde manier uitvoeren, waardoor ze tijd en middelen besparen en hun klant- en medewerkerstevredenheid verhogen.” Scope Workforce Planner is een waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod van producten en diensten van Scope Services. Zo kunnen zij klanten nóg beter van dienst zijn. Zie voor meer informatie de website van Scope Services: www.scopeservices.nl

https://www.scopeservices.nl/wp-content/uploads/2022/11/46d735dd3e00af5237533605bd8ba4e0.png

Gerelateerde content

 

Tegemoetkoming energiekosten MKB

 

Ontwikkeling van de LIV subsidie

 

Geen OZB vanwege corona