Assistent-accountants die over grenzen heen kijken

Scope Audit is een jonge audit organisatie met een specialisme: internationale groepsaudits. Onze klanten zijn internationale holdings die vanuit Nederland hun globale expansie aansturen.

Gevestigd in Amsterdam Zuid zitten we dicht bij onze klanten en hun adviseurs.

Wij werken in een internationale omgeving, waar onze medewerkers uit verschillende culturen met elkaar samenwerken. Waar Engels de voertaal is. En onze klanten uit alle windstreken komen.

Wij zijn specialist en verwachten dan onze medewerkers zich ook als specialist gaan ontwikkelen. Alleen op deze manier kan je werkelijk waarde toevoegen voor je klant.

Werken in een internationale omgeving is vaak hard werken, veel reizen en niet altijd om 5 uur thuis zijn. Onze klanten zijn veeleisend. Wij weten hoe belangrijk het is om bij de klant op locatie samen te werken aan het beste audit resultaat. Ook als dit ver van huis is. Een assistent-accountant die niet alleen vaktechnisch uitstekend werk levert, maar begrijpt dat zorgvuldige communicatie en overbruggen van culturen net zo belangrijke competenties zijn.

Als jonge audit organisatie doen we een beroep op al onze medewerkers om bij te dragen aan onze groei. Dit geeft uitdagingen en kansen voor ambitieuze accountants in opleiding die letterlijk over hun grenzen heen willen kijken.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. We hanteren een coachende managementstijl en daarbij krijg je veel begeleiding en directe feedback.

Als snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar assistent-accountants die verder dan hun grenzen kijken. Ben je ambitieus, wil je werken in een internationale ervaring, heb je uitstekende communicatievaardigheden, ben je reislustig, spreek je meerdere talen, en wil je een specialist worden op gebied van internationale (groeps-) audits, dan willen wij graag met je in contact komen.

Natuurlijk bieden we een goed salaris en emolumenten, een uitstekende studieregeling al dat andere. Maar wat we vooral bieden is een prachtige uitdaging om over je grenzen heen te kijken.

Wil je reageren op deze leuke en uitdagende functie?

Bel of schrijf naar Gerard Uijtendaal, partner: g.uijtendaal@scope-audit.com of +31 6 39 77 11 39.

CV *

Motivatie *

* Vereist veld