Werken bij Scope Audit

Als je bij ons binnen loopt, dan merk je het al. Wij zijn anders. Een audit organisatie met twee specialismen op gebied van internationale groepsaudits en franchisenemers. Dit doen wij voor zowel nationale als internationale franchiseketens en ondernemingen.

Vanuit Amsterdam worden onze auditactiviteiten en internationale klanten aangestuurd.

Je merkt het gelijk: een internationale omgeving, waar medewerkers uit verschillende culturen samenwerken. Waar Engels de voertaal is. En onze klanten uit alle windstreken komen. Wij zijn specialist en verwachten dan onze medewerkers zich ook als specialist gaan ontwikkelen. Alleen op deze manier kan je werkelijk waarde toevoegen voor je klant.

Werken in een internationale omgeving is vaak hard werken, veel reizen en niet altijd om 5 uur thuis zijn. Onze klanten zijn veeleisend. Wij zoeken ‘traveling auditors’, die weten hoe belangrijk het is om bij de klant op locatie samen te werken aan het beste audit resultaat. Ook als dit ver van huis is. Een accountant die niet alleen vaktechnisch uitstekend werk levert, maar begrijpt dat zorgvuldige communicatie en overbruggen van culturen net zo belangrijke competenties zijn.

Daarom vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zo vinden wij het leuk om jonge professionals de fijne kneepjes van het audit vak te leren. We hanteren een coachende management stijl en daarbij krijg je veel begeleiding en directe feedback.

Daartegen leren onze ervaren medewerkers weer van hen op het gebied van automatisering, social media, apps etc.
Wij houden van uitdagingen en zullen jou ook uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Daarom is werken bij Scope Audit uitdagend, aangenaam, maar vooral leuk!!

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met ons