Werken bij Scope

Werken bij Scope

Zodra je bij ons binnenkomt, merk je het direct: hier gebeuren bijzondere dingen. Hier werken specialisten die het beste van hun vakgebied combineren met de mogelijkheden van onze BI-tool, Scope Insights. Hiermee leveren we actuele stuur- en samenwerkingsinformatie voor onze klanten: nationale en internationale ketens in de horeca- en retailbranche.

Bij Scope heb je direct contact met je klanten, zodat je zelf ervaart hoe groot je impact is. We groeien snel, waardoor je veel mogelijkheden hebt om mee te denken én te doen. We blijven vooroplopen. We vinden de ontwikkeling van je persoonlijkheid en actuele kennis belangrijk. Hierom geven we voortdurend aandacht aan ontwikkeling op zowel de inhoud van je vak als je adviesvaardigheden. We zijn continue bezig met het opleiden van jonge professionals. Andersom betekenen zij veel voor onze ervaren medewerkers op het gebied van automatisering, de inzet van social media en het gebruik apps. Zo zijn we samen in staat om onze klanten excellent te blijven bedienen.

 

Ben jij klaar voor je volgende stap? Wil je jezelf blijven ontwikkelen, het maximale voor onze klanten betekenen en meegroeien? Zie je jezelf bijdragen aan onze groei vanuit onze kernwaarden betrokken, doelgericht en vernieuwend? Kijk dan snel naar onze vacatures en sluit je aan bij onze hechte club van professionals!

Schroom niet om contact op te nemen met Rick Reinders via 0611956811 of recruitment@scopeservices.nl. Staat er voor jou nu geen vacature tussen maar heb je wel belangstelling voor een functie binnen onze organisatie? Neem ook dan contact op met Rick. We heten je graag welkom bij Scope.

SQL Developer

De SQL Developer is medeverantwoordelijk voor het gehele ETL-proces, het extraheren, transformeren en het laden van de informatie ten behoeve van dagelijkse management-rapportages. Benieuwd wat de vacature nog meer inhoudt?

Administrateur

Als administrateur zorg jij ervoor dat de administraties van onze klanten ten alle tijden actueel zijn. Benieuwd wat de vacature nog meer inhoudt?

Assistent Accountant

Als assistent accountant ben je o.a. verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen. Benieuwd waar je nog meer verantwoordelijk voor bent?

Accountant

Wil jij werken voor de meest vooraanstaande merken en ketens en ga jij ervoor? Dan maken we graag kennis met jou!

Salarisadministrateur

Medeverantwoordelijk voor het begeleiden en/of uitvoeren van de HR- en salarisprocessen van onze klanten? Bekijk de vacature!

Junior Assistent Accountant

Medeverantwoordelijk voor het begeleiden en/of uitvoeren van de HR- en salarisprocessen van onze klanten? Bekijk de vacature!

Junior Administrateur

Medeverantwoordelijk voor het begeleiden en/of uitvoeren van de HR- en salarisprocessen van onze klanten? Bekijk de vacature!