Werken bij Scope

Als je bij ons binnen loopt dan merk je het al, wij zijn anders. Wij zijn een specialist. Een specialist op gebied van ketenadministraties, HR-processen en managementrapportages. Dit doen wij voor zowel nationale als internationale franchiseketens en ondernemingen.

Wij hebben drie vestigingen in Nederland. Zo zit ons hoofdkantoor in Hoofddorp, worden vanuit Amsterdam onze auditactiviteiten en internationale klanten aangestuurd en zit ons eigen IT-team in Bunnik.

Strakke processen, hoogwaardige automatisering en continue op zoek naar verbeteringen dat kenmerkt Scope. Verbeteren van onze eigen processen maar ook die van onze klanten. Dit is realiseerbaar door zowel intern als met onze klanten samen te werken en te blijven ontwikkelen.

Daarom hechten wij er waarde aan dat al onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zo vinden wij het belangrijk om jonge professionals de fijne kneepjes van het vak te leren. Andersom leren onze ervaren medewerkers weer van hen op het gebied van automatisering, social media en apps.

Wij houden van uitdagingen en zullen ook jou uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden een goede balans van werk en privé, studiefaciliteiten, thuiswerkmogelijkheden, maar vooral een prettige werksfeer en fijn team.

Werken bij Scope Services is leuk en uitdagend.

Medior/Senior (T-)SQL-Developer

Hou jij van uitdagend werk, ben je proactief, en vind je het leuk om met mensen te werken? Dan zijn wij naar jou opzoek! Voor ons enthousiaste team zijn wij opzoek naar een administratieve duizendpoot.

Lees meer en solliciteer

Salarisadministrateur/HR-adviseur

Wil jij werken voor de meest vooraanstaande merken en ketens en ga jij ervoor?
Dan maken we graag kennis met jou!

Lees meer en solliciteer

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met ons