Werken bij Scope

Als je bij ons binnenloopt, merk je het al: wij zijn anders. Wij zijn specialisten. Specialisten op het gebied van ketenadministraties, hr-processen en managementrapportages. Wij zijn een dataverwerkingsbedrijf en bieden nationale en internationale restaurantketens, warenhuizen, filiaalbedrijven en franchiseketens Overzicht, Inzicht, Rendement, met Services.

Scope kenmerkt zich door strakke processen, hoogwaardige automatisering, een in eigen beheer ontwikkelde BI tool, en een constante zoektocht naar verbeteringen. Verbeteringen van onze eigen processen, maar ook die van onze klanten. Dit realiseren wij door zowel intern als met onze klanten samen te werken en ons te blijven ontwikkelen.

En dat zie je terug in onze kernwaarden:

Betrokken

Doelgericht

Vernieuwend

Daarom hechten wij er waarde aan dat al onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zo vinden wij het belangrijk om jonge professionals verder op te leiden. Andersom leren onze ervaren medewerkers weer van hen op het gebied van automatisering, social media en apps.

Wij houden van uitdagingen en zullen ook jou uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden een goede balans tussen werk en privéleven, studiefaciliteiten, thuiswerkmogelijkheden, maar vooral een prettige werksfeer en een fijn team. Een team dat een sterke groei doormaakt.

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul gegevens in

Medior/Senior (T-)SQL-Developer

Hou jij van uitdagend werk, ben je proactief, en vind je het leuk om met mensen te werken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Voor ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot.

Salarisadministrateur/HR-adviseur

Wil jij werken voor de meest vooraanstaande merken en ketens en ga jij ervoor? Dan maken we graag kennis met jou!

Accountant

Wil jij werken voor de meest vooraanstaande merken en ketens en ga jij ervoor? Dan maken we graag kennis met jou!