Klantcase Poké Perfect 

Poké Perfect is het toonaangevend horecabedrijf in Nederland gespecialiseerd in Hawaiian inspired food.

https://www.scopeservices.nl/wp-content/uploads/2022/12/Poke-perfect-counter.jpg

De vraag

Toen Poké Perfect met vijf vestigingen bij ons klant werd, hadden zij de wens om een efficiency slag te gaan maken ten einde de onderneming klaar te maken voor de groei. Dit door o.a. de automatisering systemen die bij hun in gebruik waren aan elkaar te knopen en alle data die uit deze systemen kwam samen te brengen en te rapporteren met Scope Insights.

Hulp bij groei

In de afgelopen jaren is Poké Perfect doorgegroeid naar 15 vestigingen, ook met behulp van  franchisenemers. Poké Perfect heeft verdere groeiambities. Zo hebben wij samen met Poké Perfect een precontractueel informatie document opgesteld waardoor zij potentiële franchisenemers juist en volledig kunnen infomeren en waardoor zij uiteindelijk de juiste franchisenemers hebben kunnen aantrekken. 

Een andere meerwaarde van Scope is dat wij de franchisenemers in samenwerking met Poké Perfect ondersteunen bij de opzet en groei van hun onderneming(en). En alles natuurlijk data gedreven, middels de inzet van Scope Insights.

https://www.scopeservices.nl/wp-content/uploads/2022/12/Poke-perfect-cafe.jpg

Samenwerking

Door de complete dienstverlening en haar knowhow van ketens van Scope heeft Poké Perfect niet alleen maandelijks inzicht in de financiële gegevens, maar dagelijkse in de operations, zoals commerciële, labor, HR data. Ze kunnen daardoor beter en sneller sturen en daardoor focus houden op de groei van de onderneming.

Gerelateerde content

 

McDonald’s

 

De Flintenhoeve en Scope Workforce Planner